Νικηφόρο ξεκίνημα πραγματοποίησε η ομάδα που εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη Πλατανιά στο Κύπελλο Χανίων.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” για τον 3ο όμιλο κέρδισαν στις Μουρνιές τη Δόξα Παχιανών με 2-1, τη στιγμή που στους Αγίους Αποστόλους, για τον ίδιο όμιλο, Ιδομενέας και ΙΝΚΑ έμεναν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Μινώταυρος για τον 2ο όμιλο, που έφυγε νικητής από τα Καθιανά, απέναντι στην Ένωση Θύελλα-Καμίνια, με 3-1. 
Νίκη και για τον Παγχανιακό για τον 7ο όμιλο, κόντρα στον Γρανίτη με 2-0, με σκόρερ τους Χρυσό (53\’) και Ξηρουχάκη (70\’). 
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τον 8ο όμιλο, ο Ίκαρος Μουρνιών σαν τυπικά φιλοξενούμενος κέρδισε με 3-2 τα Κεραμειά. Ο Αργυρίου στο 15\’ με σέντρα-σουτ σχεδόν από το κέντρο \”ξεγέλασε\” τον πρώην συμπαίκτη του Νιαουνάκη για το 0-1, με τον Τσεσμελή να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΚ στο 35\’ με μονοκόμματο σουτ για το 1-1. Στο 42\’ ο Χριστόπουλος με ατομική προσπάθεια έκανε το 1-2 και στο 70\’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 1-3. Ο Τσεσμελής και πάλι σκόραρε για τα Κεραμειά, με εκτέλεση φάουλ, μειώνοντας στο τελικό 2-3.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook