Ο… κακός δαίμονας του Πλατανιά, με 4 νίκες σε ισάριθμα περσινά επίσημα παιχνίδια, τίθεται αντιμέτωπος των \”ερυθρόλευκων\” το απόγευμα της Κυριακής (25/08, 19.15) στα Περιβόλια.
Μπορεί σε σχέση με πέρσι να προχώρησε σε αρκετές σημαντικές προσθαφαιρέσεις ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά δεν παύει να έχει υψηλές φιλοδοξίες και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Το έργο των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη αναμένεται δύσκολο απέναντι στους Αρκάδες, αλλά υπάρχει αποφασιστικότητα για το θετικό αποτέλεσμα. 
Ο Εβρίτης τεχνικός υπολογίζει στους: Αγκιλέρα, Γιακουμάκη Εμμ. Γ., Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Θέρα, Ιντζίδη, Μοράλ, Μπέλιτς, Ναζλίδη, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Σούκια, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.
Από την άλλη ο Σάκης Τσιώλης για τον Αστέρα Τρίπολης έχει στη διάθεσή του τους Ερνάντεζ, Μπαντή, Τσαμπούρη, Κοντοέ, Πιπίνη, Ζαραδούκα, Γκόιαν, Λισγάρα, Μουνάφο, Ζησόπουλο, Ουσέρο, Σέτι, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Μπακασέτα, Χουάνμα και Καράσκο.
Οι διεθνείς με την Ανδρών και την Νέων Ζαραδούκας και Μπακασέτας επισκέφθηκαν το πρωί το μουσείο της Εθνικής ομάδας στα Χανιά.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μάνταλος από την Αθήνα, με βοηθούς τους Θανασακούδη και Δημόπουλο από τη Μακεδονία και τέταρτο τον Αμπάρκιολη, επίσης από την ίδια Ένωση.
Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα 
(Ενημέρωση 18:53)

Τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα έχει στο αρχικό του σχήμα ο Πλατανιάς.

Ο Ουζουνίδης άφησε εκτός αποστολής τον Μοράλ και εκτός αρχικού σχήματος τους Αγκιλέρα, Στόλερ και Ραφαέλ. Στη θέση τους βρίσκονται βασικοί οι Γιακουμάκης, Σιώπης, Δημήτρης και Τέτε.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Θέρα, Ιντζίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Τέτε, Σιώπης, Μπέλιτς, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Ναζλίδης.

Στον πάγκο οι Περιστερίδης, Τόρες, Πόποβιτς, Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Ραφαέλ, Στόλερ.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Γκόιαν, Λισγάρας, Καράσκο, Ουσέρο, Κοντοές, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Κάφα.

Στον πάγκο οι Μπαντής, Μουνάφο, Ζαραδούκας, Ναβάρο, Γκρατσίνι, Μπακασέτας, Ζησόπουλος.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook