Συνολικά 22 άτομα, ιδιοκτήτες-υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων, συνελήφθησαν στην διάρκεια σαρωτικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, στον Δήμο Ρεθύμνου και στην Νέα Κυδωνία του Δήμου Χανίων.

Αναπυτικότερα στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίωνσυνελήφθησαν  13 άτομα, ηλικίας από 19 έως και 48 ετών, για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από αστυνομικούς των παραπάνω Υπηρεσιών κατά τις οποίους, βεβαιώθηκαν τριάντα πέντε (35) συνολικά παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας .

Επίσης στο Ρέθυμνο, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε καταστήματα από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, και συνελήφθησαν εννέα άτομα,ηλικίας απο 24 έως 68 ετών, διότι στερούντο άδεια λειτουργίας καταστημάτων από την αρμόδια αρχή και για παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού, κατά περίπτωση.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook