Συνελήφθησαν, χθες (27.08.2013) το πρωί, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 20χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 19 και 18 ετών, για αρπαγή τσάντας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 21χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου, προχθές (26.08.2013) το πρωί, άγνωστο άτομο, αφού αφαίρεσε από αυτήν την προσωπική της τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των είκοσι (20) ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και μαζί με ακόμη δύο (2) άγνωστα άτομα (τα οποία επέβαιναν σε ισάριθμες δίκυκλες μοτοσικλέτες), απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι, οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν οι συλληφθέντες, είχαν αφαιρεθεί από διάφορες περιοχές του Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων, χθες (27.08.2013) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, οι ανωτέρω και συνελήφθησαν, ενώ οι μοτοσικλέτες αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.