Με κάθε επισημότητα οι Γιώργος Μπουντόπουλος, Κωνσταντίνος Μανωλάς και Τιάγκο Μέλο είναι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χανιά.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έθεσαν ψηλά τον… πήχη όσον αφορά τους στόχους της νέας τους ομάδας, αφού μίλησαν για άνοδο στη Super League, κατά την επίσημη παρουσίαση τους στα γραφεία της ΠΑΕ. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Γιώργος Μπουντόπουλος: \”Ήρθα στην ομάδα γιατί με προσέγγισαν ο πρόεδρος και η διοίκηση, μου είπαν ότι είναι καλά εδώ και ότι φτιάχνουν κάτι καινούριο. Οι στόχοι της ομάδας απ\’ ότι μου είπαν είναι η άνοδος και ήρθα και εγώ να πρωταγωνιστήσω και να πάει καλά η ομάδα. Προσωπικοί μου στόχοι είναι η καθιέρωση στην εντεκάδα και να βάλω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.\”

Κωνσταντίνος Μανωλάς: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που πίστεψαν σε μένα και μου κάναν την πρόταση για να έρθω εδώ. Θέλω να πω ότι θα κάνω τα πάντα για να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της, να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και στην συνέχεια να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο ίσως και την άνοδο\”.

Για τον λόγο που επέλεξε τον ΑΟΧ: \”Ο κύριος λόγος που επέλεξα να έρθω στα Χανιά ήταν για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και γιατί θα δουλέψω με ένα καλό προπονητή όπως είναι ο κύριος Σεροπιάν. ”


Για το… βαρύ όνομα που \”κουβαλάει\”: ”Δεν ασχολούμαι με αυτά δεν πιστεύω σε αυτά και δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι και αν με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω την παράδοση του ονόματος\”

Τιάγκο Μέλο: “Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πάει στα play-off και ελπίζω να στην πρώτη κατηγορία. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά για μας, θα δουλέψουμε σκληρά γιαυτό, θα παλέψουμε και ελπίζω ότι θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα βρεθούν Super League.

Για το τι γνωρίζει για τον ΑΟΧ: \”Ξέρω ότι έχει πολλούς υποστηρικτές και θα κάνουμε το καλύτερο για να γεμίζουν το γήπεδο και όπως σας είπα ελπίζω να είμαστε στην πρώτη κατηγορία στο τέλος.\”

Για το ποιος έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή του: \”Ένας φίλος μου με έφερε που ήξερε τον πρόεδρο που μου έδωσε και την ευκαιρία να προσπαθήσω στο τελευταίο φιλικό το Σάββατο, τελικά η ομάδα αποφάσισε να με κρατήσει και να υπογράψει συμβόλαιο μαζί μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο την διοίκηση και τον κόσμο που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω στην δεύτερη κατηγορία”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook