Στάση εργασίας έχει  προκηρύξει για σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου το Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου στο πλαίσιο των πανελλαδικών απεργιακών κινητοποιήσεων. Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

\”H E.Γ. του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ηρακλείου μετά την απόφαση της Ε.Ε της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στις 26/08/2013 ενάντια στη πραγματοποίηση της μνημονιακής συμφωνίας για άμεσες και εν ψυχρώ απολύεις 15.000 εργαζομένων καθώς και 25.000 διαθεσιμοτήτων – απολύσεων εργαζομένων στο Δημόσιο, προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας από 11.00-15.00 για την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 και καλεί τα Σωματεία μέλη του σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Πλατεία Ελευθερίας στις 12 το μεσημέρι.

Ήδη, πλέον, οι βασικές Υπηρεσίες του Δημοσίου εκχωρούνται σε ιδιώτες. Η Κυβέρνηση της απόλυτης υποταγής στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και στους δανειστές αποδέχθηκε και υλοποιεί στο ακέραιο αποφάσεις εις βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού, αποποιούμενη υποχρεώσεων και ευθυνών απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι υφίστανται μεγάλες φορο-ληστείες και αδικαιολόγητα χαράτσια.

Με αυτή την πολιτική οι Κυβερνήσεις της τελευταίας 3ετίας μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις κατά 50% και έχουν οδηγήσει, πλέον, στην ανεργία πάνω από 2.000.000 ανθρώπους, έκλεισαν επιχειρήσεις, φτωχοποίησαν και εξαθλίωσαν τη μεγάλη πλειονότητα του λαού μας, αφού άρπαξαν στην κυριολεξία μέσα από τα ομόλογα του Δημοσίου σχεδόν το σύνολο των αποταμιεύσεων των πολιτών, των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και όσες οικονομικές δυνατότητες είχαν τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια.

Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 , ώρα 12.00 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook