Ο Νίνο με την εκλεκτή της καρδιάς του, Χρυσή Βαρδινογιάννη, ταξίδεψαν μέχρι την μακρινή, αλλά όμορφη Ρόδο, γενέτειρα του τραγουδιστή! Ο λόγος; Οι δυο τους, παρά τις εντάσεις που είχε το τελευταίο διάστημα η σχέση τους, σκοπεύουν να ενωθούν ''εις σάρκαν μίαν'', σύμφωνα με το περιοδικό CIAO, αλλά πρώτα ήθελαν την ευχή της μητέρας του Νίνο.

Είναι γνωστό ότι ο Νίνο έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του, Κάρεν Ξυπολητά, την συμβουλεύεται σε κάθε του βήμα και δεν θα μπορούσε να επισημοποιήσει την σχέση του με την Χρυσή πριν πάρει την ευχή της. Εκείνη, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70 ήταν από τις πιο γνωστές ποπ τραγουδίστριες στη Σουηδία και ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε στο ταλέντο του Νίνο. Μάλιστα, όταν εκείνος ήταν 8 χρονών, του αγόρασε ένα πιάνο και προσέλαβε δασκάλα για να του κάνει μαθήματα.

Επιπλέον, η Χρυσή από την μεριά της, μαγεμένη από τις ομορφιές της Ρόδου και την διακριτικότητα που προσφέρει, την οποία το ζευγάρι έχει ανάγκη, αγόρασε ένα εντυπωσιακό αρχοντικό στην περιοχή Σύμη. Εκεί, η Χρυσή μαζί με τον Νίνο θα μπορούν ν' αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και να ζουν με ηρεμία τον έρωτά τους.