Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Π.Κ. αξιολογήθηκε από τους επισκέπτες του ως ένας από τους άριστους τουριστικούς προορισμούς και έλαβε το αντίστοιχο βραβείο αριστείας για το 2013 από το διεθνή, τουριστικό οργανισμό Trip Advisor!
Σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση του ΜΦΙΚ αναφέρει:
\”Το Μουσείο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες του για την ιδιαίτερη τιμή που του απέδωσαν, η οποία αποτελεί μια σημαντική υποστήριξη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και να διαβεβαιώσει ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια ποιότητα που το χαρακτηρίζει και τις επόμενες προσπάθειές του.\”

\"\"

Παράλληλα,  οι «Δεινόσαυροι της Παταγονίας» θα είναι για λίγες ακόμα ημέρες στην Κρήτη! Μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου 2013 οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των γιγάντων της Παταγονίας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.
Μέχρι σήμερα πάνω από 200.000 επισκέπτες στο Ηράκλειο και την Αθήνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την έκθεση αυτή, από τους οποίους το 1/3, που αποτελούσαν άνεργοι και ευαίσθητες οικονομικά και κοινωνικά ομάδες, δωρεάν.

Για περισσότερες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Εκθεσιακό χώρο του ΜΦΙΚ καθημερινά από τις 9:00 πμ έως τις 9:00 μμ στα τηλέφωνα 2810-282740 και 2810-393630.

http://www.nhmc.uoc.gr/el

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook