Στα Χανιά βρίσκεται από την Πέμπτη (29/08) η αποστολή της Εθνικής Γυναικών για το αναπτυξιακό φιλικό με τη γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Χανιά.
Την Κυριακή (01/09) είναι προγραμματισμένες οι αφίξεις των Εθνικών ομάδων Νεανίδων της Ελλάδας και της Τουρκίας, που θα δώσουν φιλικά παιχνίδια στο Ε.Σ. Χανίων στις 2 και 4 Σεπτεμβρίου.
Η σχετική ενημέρωση της Ε.Π.Σ. Χανίων:
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 αρχίζει στα Χανιά το Διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών, που διεξάγεται στο Ε.Α.Κ. Χανίων, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της UEFA για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι Εθνικές ομάδες Γυναικών και Νεανίδων της Ελλάδας, η Εθνική ομάδα Νεανίδων της Τουρκίας και το γυναικείο σωματείο του Α.Ο. Χανιά.

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών κατέφθασε στα Χανιά την Πέμπτη (29/08), ενώ αυτές των Εθνικών ομάδων Νεανίδων της Ελλάδας και της Τουρκίας αναμένονται την Κυριακή (01/09). 
Οι αγώνες αυτοί εντάσσονται στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2015 και της Εθνικής Νεανίδων ενόψει της έναρξης της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Γυναικών έχει κληρωθεί στον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2015 με αντιπάλους την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο και την Αλβανία. 
Η Εθνική Νεανίδων θα συμμετάσχει στο 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μαζί με το ΕΪΡΕ, την Δανία και το Καζαχστάν.

Οι παίκτριες που έχουν κληθεί από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Βαγγέλη Κουτσάκη για τους αγώνες στα Χανιά είναι οι εξής:

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χατζηγιαννίδου Ναταλία, Βλασιάδου Ειρήνη, Δημητρίου Χαρούλα, Αδαμάκη Μαρία (ΠΑΟΚ), Ξέρα Ευφροσύνη, Κυδωνάκη Βασιλεία, Αποστολάκη Ελισάβετ, (Νέοι Εργοτέλη), Σιδηρά Δανάη (Apollon Ladies, Κύπρος), Κόγγουλη Σοφία, Γρηγορίου Ισιδώρα (Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας), Γιαννούτσου Αντωνία (Α.Ο. Χανιά), Παπαδοπούλου Αναστασία, Μήτκου Μαρία (Αμαζόνες Δράμας), Ζουμπουλάκη Παρασκευή (Ατρόμητος Αθηνών), Πελετίδου Ελένη, Ντζάνη Στυλιανή, Κακαμπούκη Ελένη (Γλυφάδα), Μιχαλακίδη Ευθυμία (Κρήσσες Ρεθύμνου).

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Παπακωνσταντίνου Ανθή, Χαμαλίδου Ιωάννα, Γιάννου Δέσποινα, Μάρκου Ελένη (ΠΑΟΚ), Χαρακοπούλου Ρεβέκκα (Τρίκαλα 2011), Παπαδοπούλου Χριστίνα (Γλυφάδα), Πύθουλα Ματούλα (Άβαντες Χαλκίδας), Σακελλάρη Γεωργία, Σίμου Γεωργία, Ρήγα Δήμητρα (Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας), Κοσκινά Λήδα (Athens Academy), Τσάγκα Βασιλική, Βαϊτση Γεωργία (Ελπίδες Ιωαννίνων), Τράγου Μαρία (Ατρόμητος), Τριβιζάκη Γεωργία (Νέοι Εργοτέλη), Πάκου Τάνια (Ήφαιστος), Μαυροματίδη Μαρία (Α.Ο. Χανιά), Κατσαρού Ευαγγελία (Βασίλισσα Θράκης), Γεωργίου Τατιάνα (Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

30/8 ΑΟ ΧΑΝΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

17.45, Εθνικό Στάδιο Χανίων

2/9 ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

17.45, Εθνικό Στάδιο Χανίων
4/9 ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
17.45, Εθνικό Στάδιο Χανίων

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook