Λέγεται πως είναι καλό στη ζωή να έχεις στόχους αλλά η Πολωνή Ania Lisewska μάλλον το παράκανε: Η 21χρονη έβαλε στόχο να ταξιδέψει σε όλες τις χώρες του κόσμου με σκοπό να κάνει σεξ με τουλάχιστον 100.000 άνδρες, για 20 λεπτά με τον καθέναν.

«Θέλω άνδρες από την Πολωνία, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Μου αρέσει το σεξ, η διασκέδαση και οι άνδρες» δήλωσε σύμφωνα με τους Austrian Times. «Στην Πολωνία το σεξ αποτελεί ακόμα ταμπού και όποιος θέλει να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του θεωρείται περιθωριακός ή ελευθερίων ηθών ή ψυχικά ασθενής».

Ο λεγόμενος «σεξουαλικός μαραθώνιος» άρχισε τον περασμένο μήνα στη Βαρσοβία, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook, και η 21χρονη ελπίζει σε μία καλή πορεία στην Πολωνία πριν βγει και στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής έχει κοιμηθεί με 284 άνδρες και δεν έχει αφήσει το γεγονός πως έχει σοβαρή σχέση να τη σταματήσει.
Μιλώντας σε πολωνική ιστοσελίδα, εξήγησε πως δεν είναι ενθουσιασμένη με το ασυνήθιστο χόμπι της αλλά δεν είχε άλλη επιλογή κι έπρεπε να συμφιλιωθεί με αυτό.

Η Ania επιχειρεί να προσελκύσει πιθανούς ερωτικούς παρτενέρ μέσω ιστοσελίδας που τώρα «στήνει», η οποία πάντως υπολειτουργεί.

Η ιστορία έχει πάντως και μερικά «γκρίζα» σημεία. H νεαρή δεν έχει απαντήσει στα μέσα ενημέρωσης που την έχουν προσεγγίσει. Επίσης το σχέδιό της, ακόμα κι αν αφιερώνει 20 λεπτά σε κάθε παρτενέρ της, θα χρειαστεί σχεδόν 4 χρόνια κι αυτό μόνο εάν κάνει σεξ ασταμάτητα μέρα και νύχτα. Η Lisewska υποστηρίζει πως σχεδιάζει τις σεξουαλικές της συνευρέσεις τα Σαββατοκύριακα, κάτι που σημαίνει πως το πρότζεκτ της θα χρειαστεί πολύ περισσότερο καιρό.

Η Huffington Post τονίζει πως πολλά από τα δημοσιεύματα αναφέρουν ως στόχο της το να αναγνωριστεί από τα Ρεκόρ Γκίνες, ωστόσο ο οργανισμός δεν έχει καταγράψει ρεκόρ με σεξουαλικό προσανατολισμό.


newsbeast.gr