Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του «Νερό Ζαρός», καταδικάζοντας το επεισόδιο που είχαν πέντε οπαδοί της ομάδας με ποδοσφαιριστή των Μοιρών, που είχε σαν αποτέλεσμα την μερική διακοπή του μεταξύ τους αγώνα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση 
Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Τετάρτης 20-Απριλίου-2011 μεταξύ των ομάδων Α.Ο νερό ΖΑΡΟΣ – Α.Ε Μοιρών , έλαβε χώρα ένα άσχημο περιστατικό, τόσο για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου, όσο και για τα δεδομένα του ιστορικού σωματείου του Ζαρού. Η ένταση που είχε δημιουργηθεί από την εξέλιξη του παιχνιδιού (σκληρές μονομαχίες και μαρκαρίσματα), η άσεμνη συμπεριφορά δύο ποδοσφαιριστών των Μοιρών απέναντι στην κερκίδα, αλλά και η διαιτητική συμπεριφορά, εξόργιζε κατά διαστήματα τους παθιασμένους φιλάθλους της ομάδας μας. 
Ως αποτέλεσμα αυτού και σε μία από τις αντιδράσεις προς την κερκίδα του αποβληθέντα ποδοσφαιριστή με κόκκινη κάρτα, Φανουράκη (παρά την αποβολή του παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας του), πέντε φίλαθλοι της ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατευθυνόμενοι κατά του ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα την μικρή διακοπή του αγώνα και την αύξηση της έντασης στην κερκίδα. Μέσα από το κείμενο αυτό, αλλά και μέσα από τη στάση των μελών του Δ.Σ του Α.Ο νερό ΖΑΡΟΣ την στιγμή της έντασης αποδεικνύουμε ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν χαρακτηρίζουν το σωματείο μας και τονίζουμε ότι είναι καταδικαστέα απ’ όπου κι αν προέρχονται, για όποιον λόγο κι αν προκαλούνται! 
Η ιστορία του σωματείου μας, αλλά και η φετινή του πορεία δεν συνάδουν με τέτοιου είδους ενέργειες και ανάλογα περιστατικά . Η λανθασμένη αυτή κίνηση των πέντε φιλάθλων, είμαστε σίγουροι ότι ήταν αποτέλεσμα στιγμιαίας φόρτισης λόγω των προαναφερθέντων γεγονότων και δεν αποτελεί συνήθεια ούτε των ίδιων ούτε του φίλαθλου κόσμου του Ζαρού φυσικά ,οι οποίοι όλη την χρονιά στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα μας. Η ομάδα του Α.Ο νερό ΖΑΡΟΣ θα συνεχίσει να προσπαθεί για την επίτευξη του στόχου της, έχοντας ως μπροστάρη πάντα το ήθος, την αξιοπρέπεια , τη δυνατότητα και την θέληση για τον αθλητισμό, στοιχεία που μέχρι τώρα την διακρίνουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook