Όλους τους παίκτες έχει πλέον διαθέσιμους ο Σπύρος Μπαξεβάνος για τον Κισσαμικό.
Ο εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ\’ Εθνική αναχωρεί το Σάββατο (31/08) για τις Αρχάνες, όπου θα λάβει μέρος στο \”Μαρκομιχελάκειο\” τουρνουά που διοργανώνει ο Γιούχτας, με τη συμμετοχή ακόμα του Ρούβα.
Θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο της προετοιμασίας του Κισσαμικού απέναντι σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας. 
Η ενημέρωση των \”γαλανόλευκων\” σχετικά με την τελευταία προπόνηση και την αποστολή στις Αρχάνες:

\”Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κισσαμικού, για το «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (31/08) στις Αρχάνες.

Ο προπονητής της ομάδας μας Σπύρος Μπαξεβάνος είναι στην ευχάριστη θέση να δουλεύει πλέον με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, αφού επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Τζιορτζιόνε.

Η αποστολή για το τουρνουά είναι η εξής:

Ρίζος, Βλαχάκης, Κοντοπίδης (τερματοφύλακες), Ανιάνγκμε, Βαρδάκης, Γιουρουκάκης, Δρακάκης, Εσόνο, Καρβουνιάρης, Κιν, Κοκάκης, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Μαντζιούνης, Μπάτζιο, Ν’ Γκουέμ, Ντούπης, Παπακαστρήσιος, Παραλίκης, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης, Χατζηλιόντας, Χολέβας, Ψαράκης, Ψυχουντάκης.

Η αναχώρηση από το Καστέλι είναι προγραμματισμένη για τις 13:30.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Σάββατο 31 Αυγούστου

16:45 Γιούχτας-Ρούβας

17:45 Ρούβας-Κισσαμικός

18:45 Γιούχτας-Κισσαμικός\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook