Με τα παπούτσια- κοθόρνους, τα χτενίσματα- υπερπαραγωγή, τα εσώρουχα που μετατρέπονται σε ρούχα και τις εμφανίσεις «άνοιξε το τριώδιο», θα πίστευε κανείς πως το εκκεντρικό στιλ της Lady Gaga μπορεί να είναι αρεστό ή ανεκτό αλλά ποτέ δεν θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Κι όμως! Η 37χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια Donna Marie Trego από το Cardiff όχι μόνο ξόδεψε πάνω από 70.000 ευρώ για να μοιάσει στη Gaga αλλά πλέον ζει από αυτό!

Όταν άρχισε την καριέρα της το 2010 είχε μόλις έξι κοστούμια, τα περισσότερα φτιαγμένα από τα χέρια της. Πλέον διαθέτει περισσότερα από σαράντα και πληρώνεται χιλιάδες λίρες για κάθε εμφάνισή της!

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει το χρόνο και την προσπάθεια που θα χρειαζόταν να αφιερώσω για να έχει όλο αυτό αποτέλεσμα», εξομολογήθηκε η Trego στη Daily Mail. Υπάρχουν άλλωστε πολλές «μιμήτριες» της Gaga και ο χώρος είναι πολύ ανταγωνιστικός.

«Θα μπορούσα να είχα επενδύσει σε ένα ωραίο σπίτι αλλά ό,τι κερδίζω το επενδύω στην εμφάνισή μου, είμαι τελειομανής και θέλω όλα να γίνονται με το δικό μου τρόπο», εξηγεί.

«Όταν άρχισα δεν μπορούσα να προβλέψω πόσο τρελά θα εξελισσόταν όλο αυτό. Εκείνη εξελίσσεται συνέχεια κι εγώ πρέπει να την παρακολουθώ», προσθέτει.

Η καριέρα της Τrego άρχισε όταν ανέβηκε στη σκηνή σε μία θεματική βραδιά που διοργάνωνε το μπαρ στο οποίο εργαζόταν.

«Έβλεπα το αφιέρωμα και σκέφτηκα ‘θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα’. Φοβόμουν όμως για το τι θα έλεγε ο άνδρας μου», τόνισε, «εκείνος όμως έτρεξε και μου είπε πως εγώ θα έπρεπε να κάνω τη Gaga, το σκεφτήκαμε λίγο καλύτερα και κανονίσαμε μία εμφάνιση ένα μήνα μετά».

Πλέον έχει εμφανιστεί σε πολλές χώρες του κόσμου ενώ παρουσίασε για τρίτη χρονιά το σόου «Born This Way: A Lady Gaga experience» στο St David's Hall του Cardiff.

«Πιστεύω πως έτσι όπως γίνεται το σόου δεν χρειάζεται καν να είσαι φαν της Lady Gaga για να το απολαύσεις. Κάθε νύχτα πάει πολύ καλά, την παρακολουθώ συνέχεια, παρακολουθώ το πώς εξελίσσεται για να είμαι ακριβής. Είναι καταπληκτικό, έχει καταλάβει τη ζωή μου. Το σπίτι μου είναι γεμάτο κοστούμια, υπάρχει λίγη Gaga σε κάθε δωμάτιο».
newsbeast.gr