Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να σκύψουν, πόσο μάλλον να πιάσουν τις άκρες των δαχτύλων στα πόδια τους.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί πρόβλημα για την πιο ευλύγιστη γυναίκα του κόσμου, την Julia Günthel, ή όπως είναι αλλιώς γνωστή ως Zlata.

Για την ακρίβεια, αν η Zlata θέλει να πιάσει τα δάχτυλα των ποδιών της, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να... φέρει τα πόδια της στο κεφάλι της!

Η ρωσικής καταγωγής νεαρή γυναίκα, πρώην γυμνάστρια, είναι τόσο ευλύγιστη που μπορεί να χωρέσει τον εαυτό της σε ένα κουτί 50 εκατοστών και έχει κάνει πολλά παγκόσμια ρεκόρ.«Είναι πολύ φυσικό για μένα να κάνω αυτές τις πόζες. Μερικές φορές μπορεί να νιώθω λίγο περίεργα, ειδικά αν πρέπει να μείνω σε μια δύσκολη στάση για αρκετή ώρα, όταν για παράδειγμα κάνω κάποια φωτογράφιση. Αλλά κατά τ’ άλλα είναι κάτι πολύ φυσικό για μέρα» είπε η ίδια.Η 27χρονη αθλήτρια πρόκειται να συμμετάσχει σε ένα διεθνές φεστιβάλ στη Γερμανία, στην περιοχή Bergisch Gladbach, ως το διασημότερο όνομα στο χώρο.«Ξεκίνησα να δοκιμάζω διάφορες στάσεις από την ηλικία των 4 ετών. Από τότε εθίστηκα και ήξερα ότι αυτό ήθελα να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου» πρόσθεσε, μιλώντας στη Daily Mail.Η ίδια γυμνάζεται αρκετές ώρες την ημέρα, προκειμένου να διατηρεί το κορμί της σε φόρμα.


newsbeast.gr