Ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά:

«Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δε μας ικανοποιεί. Στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, έχοντας πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό μας, που δεν μπορέσαμε να του δώσουμε χαρά με μια νίκη που τη θέλαμε τόσο για αγωνιστικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Μπήκαμε καλά στο γήπεδο. Στο πρώτο 20 λεπτό πιέσαμε τον αντίπαλο μας που ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα. Μετά το παιχνίδι ισορρόπησε. Στο πρώτο μέρος είχαμε μια κλασσική ευκαιρία με τον Περογαμβράκη.

Στο δεύτερο μπήκαμε με την ίδια διάθεση. Πιέσαμε στο διάστημα 50 – 75’ αλλά δεν πετύχαμε το γκολ που θα έκρινε το παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την ομάδα με ότι επιλογές είχαμε από τον πάγκο και να δημιουργήσουμε και να απειλήσουμε από τα άκρα και από τον άξονα, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Ξέρουμε ότι έχουμε πρόβλημα στο εκτελεστικό κομμάτι. Λείπουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν.

Τα παιδιά έδειξαν διάθεση και δημιουργήσαμε 4 κλασσικές ευκαιρίες. Δε μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έγινε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός. Με την επιστροφή των τραυματιών θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καινούρια μια καινούρια αρχή.

Δε μπήκαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο πρωτάθλημα, όμως οι μεγάλες ομάδες στα προβλήματα φαίνονται και ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα».

Μαρίνος Ουζουνίδης:

\”Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος, αλλά γενικά περίμενα καλύτερη απόδοση. Θέλω πολλά περισσότερα πράγματα. Έχουμε τους παίκτες για να το κάνουμε αυτό. Περίμενα περισσοτέρους βαθμούς έως τώρα. Σήμερα είχαμε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα μας, ενώ θετική ήταν και η αμυντική μας λειτουργία. Ο Τόρες δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Ο Φαΐσκα έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Στη διακοπή θα δουλέψουμε στο δημιουργικό κομμάτι κρατώντας τη θετική εικόνα που έχουμε δείξει στην άμυνα.

Ο ΟΦΗ μας πίεσε κυρίως στη δύναμη. Έπαιξε ρόλο και ο κόσμος. Ανταποκριθήκαμε, όχι όμως στο βαθμό που θέλουμε. Και ο ΟΦΗ και εμείς έχουμε νέες ομάδες και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος\”.

Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά θέματα του Πλατανιά έπειτα από ερώτηση που του έγινε ο κ. Ουζουνίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης ακόμα ενός ποδοσφαιριστή.

«Θα δούμε για μεταγραφές. Στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει διαπιστώσαμε προβληματα σε συγκεκριμένη θέση. Αν βρούμε κάτι θα το πάρουμε. Όμως και με τα παιδιά αυτά μπορούμε να πάμε καλά\”

Για το ντεμπούτο του Φαΐσκα ο τεχνικός του Πλατανιά δήλωσε:

«Ο Φαΐσκα είναι πολύ έμπειρος παίκτης. Περισσότερο στάθηκε με την εμπειρία παρά με τη φυσική του κατάσταση. Έχει προσωπικότητα και θα γίνει καλύτερος με την πάροδο του χρόνου. Υστερήσαμε στο δημιουργικό μας κομμάτι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook