Καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες μόνο πρόσκαιρες βροχές στο Βόρειο Αιγαίο και σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 στην Κεντρική Ελλάδα. Από 19 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο ασθενείς, στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουνβορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι, με σημαντική ενίσχυση το βράδυ.

meteo.gr