Τα αίσχη που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο έχουν προκαλέσει την οργή των φιλάθλων, αλλά και των απλών πολιτών στην Πάτρα.
Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην τηλεόραση της Πάτρας πάντως έδωσε τη δική του διάσταση και ξεκαθάρισε πως δεν μετανιώνει:
\” Δεν με νοιάζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων . Είχα διαμαρτυρηθεί και είχα κάνει έγγραφη καταγγελία για τον κ. Βεργανελάκη.
Δεν ζητάω συγνώμη από κανένα γιατί δεν έκανα κάτι. Δεν ξέρω τι αντοχές θα είχατε να κάθεστε να σας γράφουν άδικα πράγματα, δεν ξέρω τι αντοχές θα είχατε εάν δεν είχατε πειράξει κανένα στην Πάτρα και είχατε βάλει 5 εκ ευρώ που δεν θα πάρετε ποτέ πίσω. Δεν ξέρω τι συμπεριφορές θα είχατε με τους εξευτελισμούς εδώ δυο χρόνια τους λεκτικούς έστω\”.

Το κλίμα για τον Αλέξη Κούγια έχει γίνει πολύ βαρύ, καθώς ο έλεγχος χάθηκε μετά το 1-1 και όσα έκαναν οι “συνοδοί” του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναχαϊκής, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά κυρίως έξω από αυτό, έχουν φέρει τον Κούγια σε δύσκολη θέση.

Με ανακοινώσεις τους τόσο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, όσο και βουλευτές του Νομού Αχαΐας, καταδίκασαν τις απαράδεκτες ενέργειες, ενώ και ο ΠΣΑΤ έχει δηλώσει πως θα κινήσει νομικές διαδικασίες κατά του Αλέξη Κούγια.

Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι πως απλοί φίλοι της Παναχαϊκής που έβλεπαν “παγωμένοι” τις εικόνες \”ντροπής\” από τα τοπικά κανάλια με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια και τους “συνοδούς” του, έχασαν την επαφή με την ομάδα. Πολλοί ήταν εκείνοι που τηλεφωνούσαν σε τοπικά ραδιόφωνα και τηλεοπτικά κανάλια και ξεκαθάριζαν πως δεν θα ξαναπάνε στο γήπεδο.

Ερασιτέχνης: \”Να φύγετε να πάτε αλλού\”

Θέση στα όσα έγιναν την Τετάρτη, πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, που ξεκαθάρισε, πως καμία συνεργασία δεν υπήρχε με τους φιλάθλους που αυθαίρετα εισήλθαν στο κλειστό γυμναστήριο του συλλόγου, ενώ τονίζεται ότι «οι πρακτικές αυτές δεν αρμόζουν στο ήθος του συνόλου των Πατρινών φιλάθλων και στην ιστορία της ΠΓΕ»

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής, αναφέρει: «…Δεν θέλουμε κύριε Κούγια ούτε να φτύνετε δημοσιογράφους και προπονητές, ούτε να προπηλακίζουν δημοσιογράφους άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, ούτε να δέρνονται ανηλεώς φίλαθλοι που διαφωνούν με τις δικές σας θέσεις και απόψεις.
Οι πρακτικές αυτές δεν αρμόζουν στο ήθος του συνόλου των Πατρινών φιλάθλων και στην ιστορία της ΠΓΕ.

Είναι δική σας η ποδοσφαιρική ομάδα και κανείς δεν μπορεί να σας την αφαιρέσει με το ζόρι, όμως το όνομα ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανήκει στην Πόλη μας και τους φιλάθλους της. Αυτό το χιλιοδοξασμένο όνομα δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το αμαυρώνει με καταστάσεις όπως οι χθεσινές που έκαναν τον γύρο της Ελλάδος μέσα από την τηλεόραση.

Αν δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα πάθη σας και εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η τακτική σας αυτή είναι ορθή, τότε φροντίστε να ακολουθήσετε την προτροπή του προπονητή σας και να πάρετε την ομάδα να της αλλάξετε πόλη και κυρίως να της αλλάξετε το όνομα ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και να μας αφήσετε εμάς ήσυχους να χαιρόμαστε την μιζέρια μας όπως είπατε, η οποία μιζέρια μας θα είναι σίγουρα καλύτερη από την μπόχα του υποκόσμου που σας υποστήριξε χθες.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook