Οι ομάδες των Μουρνιών, Μινώταυρος και Ίκαρος, τρίτωσαν τις νίκες τους στο Κύπελλο Χανίων, κάτι που έκαναν και για τον 7ο όμιλο τα Ροδωπού.
Για τον 2ο όμιλο στις Μουρνιές ο Μινώταυρος κέρδισε με 4-2 τον Α.Ο. Περιβολίων, κάνοντας βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση. Σημαντική νίκη για τον ίδιο όμιλο πήρε και ο ΔΑΑΟΧ με 2-1 επί της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια με σκόρερ τους Καραπατάκη και Ράπτη.
Απίστευτο σε εξέλιξη παιχνίδι έγινε στο Βάμο, για τον 6ο όμιλο, όπου η Ασπίδα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-0 της Κορωνίδας με τους Βαζούρα (25\’), Μήτρου (30\’) και Κυρμιτσή (45\’), αλλά οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας \”έσωσαν\” το βαθμό της ισοπαλίας (3-3), με δυο γκολ του Τζαγκαράκη και ένα του Τζανουκάκη.
Στον 7ο όμιλο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση βρίσκονται τα Ροδωπού, μετά την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς απέναντι στον Γρανίτη με σκορ 6-1. Εμφατική νίκη σημείωσε για δεύτερη σερί αγωνιστική κόντρα σε ομάδα της Α\’ ΕΠΣΧ ο Άρης Βουκολιών, που επικράτησε στη Μ. Ελιά του Παγχανιακού με 3-0 με πρωταγωνιστή και δημιουργό τον Γιανναράκη και σκόρερ τους Βακαλουνάκη (20\’), Τόλια (40\’) και Περράκη (65\’).
Για τον 8ο όμιλο αγκαλιά με την πρόκριση είναι ο Ίκαρος Μουρνιών, που έκανε το \”3Χ3\” με 4-0 κόντρα στον Απόλλωνα (φωτ.).Στο 20\’ ο Μεγαλακάκης άνοιξε το σκορ, με τον Χριστόπουλο να σημειώνει το 2-0. Στο 70\’ ο Χριστόπουλος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μητριτσάκης, για να αντιστραφούν στο 80\’ οι ρόλοι με τον Χριστόπουλο να ευστοχεί στην παράβαση που καταλογίστηκε για ανατροπή του Μητριτσάκη. Σε συναρπαστικό παιχνίδι στο Νιο Χωριό, Τιτάν και Κεραμειά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν τρεις φορές με τους Μανωλεδάκη (3\’), Τσαγκαράκη (30\’) και το σπουδαίο τελευταίο απόκτημά τους Βαγγέλη Μάνο (83\’), αλλά ο σύλλογος των Καλυβών είχε ισάριθμες απαντήσεις με τους Σπαθαράκη (7\’), Μανανεδάκη (39\’) και Β. Ορφανουδάκη (90\’). Στο 89\’ ο Νιαουνάκης απέκρουσε πέναλτι του Μανανεδάκη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook