-«Συγγνώμη, να κεράσουμε κάτι;», η απάντηση υπαλλήλου του καταστήματος-Μιλώντας στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος Ένωσης Καταναλωτών, κ. Μιχάλης Τσιφάκης δίνει οδηγίες στους καταναλωτές για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών

Μία συνηθισμένη παραγγελία από κατάστημα της εταιρείας «Γρηγόρης Μικρογεύματα» έκρυβε μία σοκαριστική έκπληξη: Φυσικός χυμός πορτοκάλι ήταν γεμάτος με σκουλήκια.

Η αποκάλυψη έγινε όταν υπάλληλος μεγάλης εταιρείας παρήγγειλε τον φυσικό χυμό από το υποκατάστημα της Λυκόβρυσης, που βρίσκεται στην οδό Σοφ. Βενιζέλου 66.O υπάλληλος, προφανώς ανυποψίαστος, είχε πιει ήδη μέρος του χυμού, όταν ανακάλυψε πως μέσα στο ποτήρι βρίσκονταν...σκουλήκια. Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, επικοινώνησε με το κατάστημα εστίασης, από το οποίο είχε παραγγείλει τον χυμό και ζήτησε εξηγήσεις.Η απάντηση που πήρε ήταν μία «συγγνώμη» και μια προσφορά... κεράσματος. Σύμφωνα με την καταγγελία του υπαλλήλου, δεν δόθηκε καμία σοβαρή εξήγηση γιατί και πώς διατίθενται για κατανάλωση τέτοια προϊόντα, αλλά και καμία απάντηση από τους υπεύθυνους του καταστήματος.O άτυχος υπάλληλος έχει ήδη προχωρήσει σε επώνυμη καταγγελία για το περιστατικό.

Ο πρόεδρος των Ελλήνων Καταναλωτών, κ. Μιχάλης Τσιφάκης μιλώντας καλεί τους καταναλωτές σε περιπτώσεις που βρεθούν αντιμέτωποι με παρόμοια περιστατικά να επικοινωνούν άμεσα με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) προκειμένου να παραλάβει το δείγμα και να γίνουν οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι από τον αρμόδιο κρατικό φορέα.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση από τους υπεύθυνους.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο:newsbomb.gr