Με ένα τσιγάρο στο χέρι, έξω από εκκλησία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Catherine Zeta -Jones για πρώτη φορά μετά το χωρισμό της από τον σύζυγό της, Michael Douglas.

Η 43χρονη εντοπίστηκε στο Greenwich του Κονέκτικατ, όπου φαίνεται ότι περνάει τις τελευταίες ημέρες μόνη της σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει το χωρισμό της μετά από 13 χρόνια γάμου.

Ντυμένη στα μαύρα, φανερά αδυνατισμένη και εξασθενημένη, η Catherine περπατούσε μόνη της, ενώ όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες δεν έχει βγάλει ακόμα τη βέρα από το δεξί της χέρι.

Η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού «έσκασε» σαν βόμβα πριν από περίπου μία εβδομάδα, είδηση που στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο του ζευγαριού.

Μάλιστα, οι φήμες για το ότι η σχέση της Catherine Zeta -Jones με τον Michael Douglas εκπνέει τα λοίσθια κυκλοφορεί εδώ και μήνες, ενώ η επιβεβαίωση της έγινε μόλις πρόσφατα. Άλλωστε, όλα όσα συνέβησαν και στους δυο τους επιβάρυναν κατά πολύ τη μεταξύ τους σχέση: εκείνος πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα, εκείνη δίνει μάχη με τη διπολική διαταραχή.

Από την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του χωρισμού τους, ο Douglas κάνει περιοδεία σε όλη την Ευρώπη, προωθώντας τη νέα του ταινία, Behind The Candelabra. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε δηλώσει ότι «δεν υπάρχει κρίση στο γάμο μου» και ότι «είναι ένας προσωρινός χωρισμός».protothema.gr