Η εξέταση του DNA αναμένεται να επιβεβαιώσει αν ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε ένα ολοσχερώς καμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Καμαρούλας Αγρινίου, είναι ο ιδιοκτήτης του ή όχι. Η νεκροτομή δύσκολα θα ρίξει φως στο μυστήριο που καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο, καθώς στην σορό δεν έχουν απομείνει παρά μόνο τα οστά!

Η Αστυνομία αναζητούσε τον 46χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και του οικοπέδου όπου βρέθηκε, σε ένα χωράφι δίπλα στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Αγρινίου και Καμαρούλας, μετά την καταγγελία συγγενούς του ότι είχε πάει για να μαζέψει χόρτα αλλά δεν έδινε σημεία ζωής. Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνες για να εντοπίσουν τον εξαφανισμένο αγρότη βρέθηκαν μπροστά στο φλεγόμενο όχημα και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανακαλύφθηκε η απανθρακωμένη σορός που μεταφέρθηκε στην Πάτρα. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον 46χρονο που αγνοείτο, αλλά μόνο η ανάλυση γενετικού υλικού θα το επιβεβαιώσει. Παράλληλα, προχωρούν οι έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα με πρώτο αυτό της αυτοπυρπόλησης, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν τις εκδοχές της εγκληματικής ενέργειας από κάποιον που έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του ή του ατυχήματος που μπορεί να προκάλεσε ανάφλεξη στο αυτοκίνητο και ο οδηγός να μην πρόλαβε να το εγκαταλείψει.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook