Κι όμως, τα κουρέματα…αγάπης, μετατράπηκαν σε μια πολύ σημαντική ποσότητα σχολικών ειδών που θα μοιραστούν από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Ηρακλείου σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση που διοργάνωσαν τα κομμωτήρια GP την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν για την αγορά σχολικών ειδών.

Συγκεκριμένα με τα χρήματα από τα εκατοντάδες κουρέματα αγοράστηκαν ούτε λίγο, ούτε πολύ: 100 σχολικές τσάντες, 2400 μαρκαδόροι, 80 σετ χάρακες, 80 μπλοκ ζωγραφικής, 120 γόμες,120 ξύστρες ,150 στυλό ,300 μολύβια και 300 τετράδια.

Ο ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων Γ. Πάσσος δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την επιτυχία της προσπάθειας \’\’είμαι πολύ χαρούμενος που τόσοι πολλοί συμπολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Άνθρωποι κυρίως νεαρής ηλικίας, οι οποίοι έδειξαν πως διαθέτουν κοινωνική ευαισθησία και εκτός από την εξωτερική τους εμφάνιση ενδιαφέρονται και για την εσωτερική. Ήταν για όλους μας μια ξεχωριστή μέρα\’\’ καταλήγει ο κ. Πάσσος.

Και του χρόνου λοιπόν.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook