Για τις αυθαίρετες αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, ενημερώνει εγγράφως ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Αδριανός, τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη μετά από παρεμβάσεις του τελευταίου, αιτούμενος να δοθεί λύση στην τακτοποίηση των αυθαιρέτων αθλητικών εγκαταστάσεων.
Όπως ενημερώνει ο κ. Γ. Ανδριανός: «μετά από σχετική συνεργασία με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σταύρο Καλαφάτη, στην παράγραφο 1 του άρθρου 16 του νόμου 4178/2013 «Αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης – Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες διατάξεις» δίνεται λύση στο πρόβλημα της τακτοποίησης των αυθαιρέτων αθλητικών εγκαταστάσεων, τόσο αυτών που βρίσκονται υπό αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μεταξύ άλλων και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, όσο και όσων βρίσκονται υπό αρμοδιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.»
Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την συνεργασία και εξέφρασε την ικανοποίησή του που δόθηκε λύση στο πρόβλημα της τακτοποίησης των αυθαιρέτων αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook