Σάλο αναμένεται να προκαλέσει ένα νέο βιβλίο το οποίο ασχολείται με τις ερωτικές περιπέτειες της δούκισσας του Κέιμπριτζ πριν αυτή γνωρίσει και ερωτευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Συγγραφέας του βιβλίου, όπως αναφέρει το Vanity Fair, είναι η Κέιτι Νίκολ και ο τίτλος του «Η μέλλουσα βασίλισσα», ενώ το έργο αναμένεται να προκαλέσει νέους τριγμούς στο Μπάκινχαμ μετά και από την κινηματογραφική ταινία για την Νταϊάνα.

Η συγγραφές υπόσχεται ζουμερές αποκαλύψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις της Κέιτ Μίντλετον, ενώ κάνει σαφείς αναφορές στον έρωτα που είχε η γυναίκα του πρίγκιπα Γουίλιαμ με μεγάλο σταρ του Χόλιγουντ.

Ο λόγος για τον Τομ Κρουζ, ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, ο… έρωτας ήταν μονόπλευρος, ενώ οι δυο τους δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.

Ωστόσο, μιας και το Χόλιγουντ πέφτει ελαφρώς μακριά, η έφηβη Κέιτ προτίμησε να κάνει την πρώτη της σοβαρή σχέση στο λύκειο με ένα συμμαθητή της εν ονόματι Γουίλιαμ (προφητικό) Μαρξ.

Ο μεγάλος της έρωτας ήταν ένας ακόμη συμμαθητής της, ο Χάρι (προφητικό ξανά;) Μπλέικλοκ, έναν χρόνο μεγαλύτερός της, ο οποίος, όμως, όταν τελείωσε το σχολείο έφυγε από την περιοχή ραγίζοντας την καρδιά της.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook