Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης παρέστη στον αγιασμό του 1ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, του δημοτικού σχολείου Πολύδροσου στις εργατικές κατοικίες Γαζίου, καθώς και του Γυμνάσιου και Λυκείου Γαζίου.

Ο Κώστας Μαμουλάκης μίλησε με τους μαθητές και τους γονείς τους, ενημερώνοντάς τους για την πρόοδο που υπάρχει σχετικά με την κατασκευή του νέου λυκείου Γαζίου, το οποίο παραδίδεται στις αρχές του 2014, καθώς και για το νέο δημοτικό σχολείο Γαζίου, για το οποίο έχει αγοραστεί το οικόπεδο, έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες κι έχει εγκριθεί το κτιριολογικό πρόγραμμα. Ο δήμαρχος ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν μια καλή σχολική χρονιά και με πίστη και επιμονή να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Παράλληλα, συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς για τα πολλά προβλήματα με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι στο ξεκίνημα της χρονιάς, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της δημοτικής αρχής σε κάθε δίκαιο αίτημά τους. Τους παρότρυνε δε να συνεχίσουν να διατηρούν αναμμένη τη φλόγα της αγάπης τους για την εκπαιδευτική διαδικασία, αφού σε αυτούς εναπόκειται η σωστή διαπαιδαγώγηση της επόμενης γενιάς.

Το παρόν στις τελετές αγιασμού έδωσαν από την πλευρά της δημοτικής αρχής και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Μαλεβιζίου Γ. Μανουσάκης, οι αντιδήμαρχοι Χ. Κουτσογιάννης και Άρ. Σαλούστρος, η πρόεδρος του Γαζίου Χ. Χαλκιαδάκη, ο πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Μ. Μ. Παπαδομανωλάκης, η πρόεδρος της Β’θμιας επιτροπής παιδείας Κ. Γρυλάκη – Παρασύρη.