Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 4ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου. Στην εμπνευσμένη ομιλία του ευχήθηκε και έδωσε δύναμη στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επαινώντας τους για την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν.

Στον αγιασμό παρευρέθησαν επίσης και απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Απόστολος Κλινάκης, ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Ανατολικής Κρήτης κ. Γεώργιος Πανσεληνάς και ο Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων Κρήτης κ. Γεώργιος Στριλιγκάς.

Ο διευθυντής του Σχολείου κ. Αδαμάντιος Σκορδούλης στην ομιλία του προς τους μαθητές τόνισε τον σημαντικό εκπαιδευτικό και κοινωνικό ρόλο που επιτελεί το 4ο ΕΠΑΛ, και συνεχάρη τους ενήλικους μαθητές που αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό τους για μάθηση.

Μετά το πέρας του αγιασμού, απονεμήθηκαν τιμητικοί Έπαινοι στους 26 φετινούς επιτυχόντες ενήλικες μαθητές του Σχολείου στις Πανελλαδικές εξετάσεις από την υποδιευθύντρια του Σχολείου κ. Χριστίνα Δρακάκη, μέσα σε κλίμα συγκίνησης με θερμά χειροκροτήματα.

Οι εγγραφές νέων μαθητών στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ συνεχίζονται για εργαζόμενους ή άνεργους άνω των 16 ετών που επιθυμούν να αποκτήσουν Επαγγελματικό Πτυχίο Ειδικότητας και Απολυτήριο Λυκείου (http://www.esperino.gr / ώρες λειτουργίας σχολείου: 19:10 – 22:45).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook