Σήμερα, Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη, και του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα, στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει εξαγγείλει ο Αντιπεριφερειάρχης με θέμα τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές βάσει του Ν. 4177 (ΦΕΚ 173/08.08.2013), με τον οποίο ορίζεται ότι, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2013, ο Αντιπεριφερειάρχης θα πρέπει να έχει οριστικοποιήσει την σχετική απόφασή του.

Κατά τη συνάντηση ο Σύλλογος Εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα υπέβαλλε την πρότασή του, η οποία και συζητήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη.

Ο κ. Βουλγαράκης διαβεβαίωσε ότι, αφού συζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο και το Εργατικό Κέντρο Χανίων, θα επιδιώξει, με την συναίνεση όλων, να πάρει μια απόφαση που θα εξυπηρετεί τόσο τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, όσο και τον εμπορικό κόσμο των Χανίων.

Επίσης, ο κ. Βουλγαράκης υπογράμμισε ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η τουριστική περίοδος, και ότι τα καταστήματα θα πρέπει ενταχθούν στο συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας τους όπως προβλέπει ο νόμος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook