Ο Mario Sorrenti είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους φωτογράφους που οι διάσημες γυναίκες περιμένουν στην ουρά για να γδυθούν μπροστά στο φακό του. Και μιας και έχει τον τρόπο να μην τις κάνει να νιώθουν γυμνές, αλλά απελευθερωμένες, σημαντικές και ξεχωριστές, καταφέρνει να «βγάλει» από όλες το πιο σέξι και αληθινό αποτέλεσμα.

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Lui στη Γαλλία κυκλοφορεί με το εκρηκτικά σέξι και γυμνό αποτέλεσμα της φωτογράφησης που έκανε μαζί του η Lea Seydoux, η Γαλλίδα ηθοποιός που υποδύθηκε το κορίτσι της Adele Exarchopoulos στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ» και προκάλεσε «πανικό» στο κοινό με τις ομοφυλοφιλικές του σκηνές. Η άνεσή της τόσο με το φακό, όσο και με το κορμί και τη σεξουαλικότητά της είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και εμφανής…

Απαλλαγμένη από τα ρούχα της, κουλουριασμένη στο πάτωμα του δωματίου του ξενοδοχείου που τη φιλοξενεί, αλλά και πότε φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα που τονίζουν τις καμπύλες του κορμιού της, η Lea Seydoux μετατρέπεται στο ιδανικό δώρο που θα ήθελε κάθε επισκέπτης του ξενοδοχείου να συναντήσει μόλις ανοίξει την πόρτα του δωματίου του.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook