Το Μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που έχει δημιουργήσει ο \”Γαλανόλευκος Φάρος\” στα Χανιά, επισκέφτηκε το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού μαζί με τα στελέχη της ΠΑΕ Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο.
Η επίσκεψη αυτή έγινε με αφορμή την παρουσία των \”πράσινων\” στην πόλη για το ματς με τον Πλατανιά. 
Αναστασίου, Νταμπίζας, Βονόρτας και Σαραβάκος άλλωστε έχουν τιμήσει κατά το παρελθόν τη φανέλα με το εθνόσημο και ένιωσαν ιδιαίτερα χαρά που βρέθηκαν στον χώρο που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Σχετικά με την επίσκεψη αυτή ο \”Γαλανόλευκος Φάρος\” αναφέρει:
\”Το Μουσείο της Εθνικής μας ομάδας, από τον «Γαλανόλευκο Φάρο», επισκέφθηκαν ο Γιάννης Αναστασίου με τα στελέχη του Παναθηναϊκού, και άλλοτε διεθνείς, Νίκο Νταμπίζα, Γιάννη Βονόρτα και Δημήτρη Σαραβάκο. 

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Παναθηναϊκού στα Χανιά για τον αγώνα του πρωταθλήματος με τον τοπικό σύλλογο του Πλατανιά, οι Αναστασίου, Σαραβάκος, Βονόρτας και Νταμπίζας βρέθηκαν στο Μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, στην οδό Τσουδερών 40.

Μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας ήταν και μέλος της «χρυσής» 23άδας που κατέκτησε το τρόπαιο το 2004, ενώ και ο Σαραβάκος είχε βρεθεί με την Εθνική στο πρώτο της Μουντιάλ το ’94. Φυσικά, όλοι τους ξεναγήθηκαν στο Μουσείο από τους ανθρώπους του «Φάρου» ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα εκθέματα.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook