Επί 13 ολόκληρα χρόνια έλεγε ψέματα στην κόρη της ότι την είχε υιοθετήσει. Πρόκειται για μία μητέρα από την Κίνα, η οποία βλέποντας την κόρη της να παρουσιάζει αλαζονική συμπεριφορά, αποφάσισε να τη νουθετήσει με έναν… διαφορετικό τρόπο.

Η Σεν παντρεύτηκε έναν πλούσιο άνδρα και απέκτησε μία κόρη, την Τσενγκ Τσενγκ. Όταν το κορίτσι μεγαλώνοντας, άρχισε να συμπεριφέρεται με αλαζονικό τρόπο, η μητέρα της αποφάσισε να της πει ένα μεγάλο ψέμα για να την κάνει να πάρει τη ζωή στα δικά της χέρια.

Της είπε ότι η αληθινή της μητέρα είχε πεθάνει πριν από πολλά χρόνια και ότι η ίδια την είχε υιοθετήσει.

«Δεν είμαι η πραγματική σου μητέρα. Φροντίζω για την εκπαίδευσή σου μέχρι να τελειώσεις το πανεπιστήμιο. Μετά δεν μπορείς να βασίζεσαι στη δική μου βοήθεια» είπε στην Τσενγκ Τσενγκ.

Η μητέρα ισχυρίζεται ότι από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η κόρη της άρχισε να μελετά περισσότερο, δεν ήταν πια αλαζονική και έγινε λογική και υπάκουη.

Η Τσενγκ Τσενγκ επέλεξε να μείνει στην εστία του πανεπιστήμιου, τελείωσε τις σπουδές της με άριστα και βρήκε δουλειά σε μία εταιρεία software στη Σαγκάη.

Η συγκεκριμένη ιστορία που έκανε τον γύρο του κόσμου προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Πολλοί ήταν εκείνη που χαρακτήρισαν απαράδεκτη τη συμπεριφορά της μητέρας, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκάλεσε ψυχολογικά προβλήματα στο παιδί της.

Η ίδια η Σεν πάντως υπεραμύνεται της επιλογής της λέγοντας πως η κόρη της βελτιώθηκε και κατάφερε να σταθεί στα πόδια της.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook