Ανάμεικτα συναισθήματα οργής αλλά και συγκίνησης προκαλεί η ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας Χανίων κ.Γιάννη Καραντωνάκη προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
Ο \”Τελευταίος Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Χανίων\”, όπως υπογράφει, στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:
\”Όπως γνωρίζετε από τη Δευτέρα 23/9/2013 ο θεσμός της Δημοτικής Αστυνομίας, Πανελλαδικά καταργείται και το προσωπικό της παύει να υφίσταται και τίθεται σε 8μηνη διαθεσιμότητα.

Η Δημοτική Αστυνομία στα Χανιά ξεκίνησε να λειτουργεί το 1987 και επί 27 συναπτά έτη πρόσφερε τις υπηρεσίες της στους πολίτες των Χανίων, στάθηκε δίπλα τους, επιτέλεσε ένα τεράστιο κοινωνικό έργο και εφάρμοσε με συνέπεια τους νόμους του ελληνικού κράτους καθώς και τις κανονιστικές αποφάσεις των Δημοτικών συμβουλίων της πόλης μας. 

Η κατάργηση της υπήρξε κατά γενική ομολογία μία βάρβαρη, απερίσκεπτη και αψυχολόγητη ενέργεια από την πλευρά της κυβέρνησης.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την προβολή και τη συνεργασία που είχε με όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ της πόλης μας. 

Θεωρούμε ότι η όποια κριτική ασκήθηκε κατά διαστήματα ήταν καλοπροαίρετη και είχε ως στόχο τον εντοπισμό των προβλημάτων και τη βελτίωση της λειτουργίας της Υπηρεσίας μας. 

Τονίζουμε ότι κανείς αστυνομικός όλο αυτό το διάστημα δεν κατηγορήθηκε για διαφθορά-χρηματισμό και παράβαση καθήκοντος, ούτε βρέθηκε με πλαστά πιστοποιητικά πρόσληψης.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον αγώνα που διεξάγετε καθημερινά αναδεικνύοντας τα προβλήματα και ενημερώνοντας έγκυρα τους πολίτες αυτής της πόλης.

Με εκτίμηση

Ο Τελευταίος Διευθυντής 
της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Χανίων 

Ιωάννης Καραντωνάκης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook