Την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ζητήσει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό δίκτυο Tele – 5, ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) Μπερντ Λούκε, τυλιγμένος με την ελληνική σημαία.

Στο τρέιλερ της εκπομπής εμφανίζεται ο παρουσιαστής Μπέντζαμιν Στούκραντ – Μπάρε,να κρατά μια ελληνική σημαία με μια τρύπα στη μέση και να ρωτά τον κ. Λούκε «τι θα κάνουμε απόψε;», για να απαντήσει ο Γερμανός πολιτικός: «Θα με τυλίξουμε με την ελληνική σημαία».

«Θα φωνάξουμε και \”έξω οι Ναζί!\”», λέει ο δημοσιογράφος αφού έχει τυλίξει την ελληνική σημαία γύρω από τον Μπερντ Λούκε και στη συνέχεια αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα παρασύροντας τον καλεσμένο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, ο αρχηγός του ΑfD θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, εκτιμώντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα: «Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα»

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook