Σάλο, αρνητικά σχόλια και ιδιαίτερο προβληματισμό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η «διαρροή» ψηφοδελτίου του υφυπουργού Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου που δείχνει ότι καταψήφισε την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή μετά την μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης για εξύβριση και σωματική βλάβη.
Έως αυτή την ώρα ο βουλευτής αποφεύγει να σχολιάσει την ενέργειά του η οποία ενδεχομένως να οφείλεται σε λάθος εκ παραδρομής, όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη γραμμή του κόμματός του. 
Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο γραμματέας της ΚΟ Παναγιώτης Ρήγας έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη με την οποία του ζητούσε έκτακτη συνεδρίαση προκειμένου να ληφθούν μέτρα έναντι των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μετά και τα επεισόδια σε Πέραμα και Μελιγαλά.
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία είχε πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου λίγες ημέρες μετά τον ανασχηματισμό κατά τον οποίο ο κ. Κεδίκογλου ανέλαβε το υφυπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
\"\"
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook