Έναν ψηλό άνδρα ηλικίας περίπου 45 χρόνων και με λίγη κοιλιά, ο οποίος οδηγεί βυσσινί σκονισμένο αυτοκίνητο, αναζητούν οι άνδρες της Ασφαλείας στην Αμαλιάδα ως τον δράστη δυο επιθέσεων με σκοπό τον βιασμό που έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε νεαρές γυναίκες οι οποίες επέστρεφαν στα σπίτια τους.

Η πρώτη επίθεση έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης με στόχο μια κοπέλα η οποία επέστρεφε από την εργασία της. Ο άγνωστος, που φαίνεται ότι την είχε παρακολουθήσει και γνώριζε πού κατοικεί και τι ώρα γυρίζει, ήταν κρυμμένος ανάμεσα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Μόλις την είδε, πετάχτηκε μπροστά της και προσπάθησε να την αρπάξει! Όμως, εκείνη άρχισε να τρέχει και, αν και ο επίδοξος βιαστής την κυνήγησε, κατάφερε να του ξεφύγει και να επιβιβαστεί ένα ταξί με το οποίο πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εκδηλώθηκε και η δεύτερη απόπειρα βιασμού στις 6 το πρωί της Κυριακής. Στόχος του άγνωστου δράστη ήταν πάλι μια κοπέλα που επέστρεφε στο σπίτι της και, μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε προς την είσοδο της πολυκατοικίας της, την πλησίασε από πίσω και προσπάθησε να την αρπάξει. Και αυτή η κοπέλα, όμως, άρχισε να τρέχει με τον δράστη να την καταδιώκει, αλλά οι κραυγές της ξεσήκωσαν τη γειτονιά που βγήκε στα μπαλκόνια, όπως και οι γονείς της. Έτσι, ο επίδοξος βιαστής αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή με το αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο πιο μακριά και έφυγε χωρίς να ανάψει τα φώτα. Και οι δυο γυναίκες περιέγραψαν τον ίδιο άνθρωπο και το ίδιο αυτοκίνητο και οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook