«Το ζήτημα είναι πολιτικό όχι ομαδικό, πήγαμε να πιούμε μία μπύρα», υποστήριξε ένας φίλος του 34χρονου Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα στο Κερατσίνι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι ενώ ήταν ακόμα στην καφετέρια και έβλεπαν τον αγώνα, πίσω τους ήταν μία παρέα από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Όπως είπε, δεν υπήρξε παρά μία οπτική ένταση ανάμεσα στο θύμα και στους δράστες και δεν υπήρξε καμία αφορμή για το αιματηρό περιστατικό.

Τόνισε ότι η παρέα των μελών της Χρυσής Αυγή, όπως είπε ο ίδιος, άρχισαν να στέλνουν μηνύματα.

Η παρέα του Παύλου βγήκε από την καφετέρια, γιατί κάποιος δεν αισθανόταν καλά και τότε είδαν αρκετά άτομα στα αυτοκίνητά τους να τους περιμένουν.

«Ήταν πάνω στα αυτοκίνητά μας, φορούσαν γάντια, ένας από αυτούς κρατούσε ρόπαλο» δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, σημείωσε ότι ήρθε κάποιος με μηχανάκι, λέγοντάς τους ψέματα ότι είναι αστυνομικός, και τους είπε ότι το περιστατικό είχε λήξει, άρα μπορούν να φύγουν.

Τότε, μαζεύτηκαν 30-40 άτομα με μηχανάκια και μάλιστα, ο δράστης ρώτησε τον Παύλο αν βρίσκεται σε μία συγκεκριμένη οδό που υποτίθεται ότι έψαχνε.

Ο ίδιος σημείωσε ότι στη συνέχεια άρχισαν να τους βρίζουν και να τους κυνηγούν, αλλά ο Παύλος δεν κατάφερε να ξεφύγει και έμεινε πίσω για να υπερασπιστεί τους φίλους του και τότε δέχθηκε την επίθεση.

Τέλος, τόνισε ότι ο Παύλος ήταν ζωντανός για 20 λεπτά μετά την επίθεση.

newpost.gr