Άλλη μία επιτυχής παρέμβαση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών πραγματοποιήθηκε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,από μέλη της πολίτες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Πιστοί στο ραντεβού μας,παρεβρεθήκαμε και πάλι έξω από το κτήριο,με σκοπό να σταματήσουμε την διαδικασία πλειστηριασμών ιδιωτικών περιουσιών από τράπεζες.

Παρόντες ήταν και 2 διμοιρίες ΜΑΤ, οι οποίες προσπάθησαν να μας αποτρέψουν στο να εισέλθουμε εντός της αίθουσας.

Παρόλ’ αυτά,καταφέραμε να μπούμε και να είμαστε παρόντες στην όλη διαδικασία.

Με έντονες διαμαρτυρίες,αντισταθήκαμε με επιτυχία,στην προσπάθεια κάποιων να δώσουν προσφορές για τις εκπλειστηριαζόμενες περιουσίες.

Εν τω μεταξύ υπήρξαν στιγμές έντασης,καθώς ήταν παρόντες και «γνωστά» άτομα του Ηρακλείου,με μεγάλη οικονομική επιφάνεια,όπου είχαν έρθει για να «χτυπήσουν» ένα από τα υπό κατάσχεση ακίνητα,και οι οποίοι είχαν το θράσος να ζητήσουν από τους αστυνομικούς να μας επιπλήξουν για την διαμαρτυρία μας!

Η Λ.Σ.Π. ανανέωσε το ραντεβού της για την ερχόμενη Τετάρτη 25/9/13 και ώρα 15:15 και πάλι έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,για άλλη μια παρέμβασή μας.

-Καλούμε όλους τους απλούς πολίτες,χωρίς κομματικές ταμπέλες και πολιτικά χρώματα,να εναντιωθούμε στην λαίλαπα των τραπεζών,υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπειά μας και τις ζωές μας.

-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών.