Μετά από τον αναπτυξιακό και ελπιδοφόρο αγώνα στην Πτολεμαΐδα, το πολύβουο και πολύχρωμο μελίσσι του ελληνικού Motocross κατεβαίνει στο Argos Motocross Park, την πλέον φιλική πίστα για τους θεατές, λίγο έξω από τις ιστορικές Μυκήνες για τον 6ο αγώνα της χρονιάς.

Μπορεί ο Παναγιώτης Κουζής (ΛΕΜΟΚΑλαμάτας) να ακουμπά από νωρίς στο τίτλο της ΜΧ1, για τις άλλες όμως θέσεις της 3άδας είναι σε πλήρη εξέλιξη μια τριπλή μονομαχία.

Ο ταχύς και μεθοδικός Δημήτρης Βαγγελάκος (ΑΜΟΕορδαίας, Yamaha) με τους Γιώργο Ηλιόπουλο (ΠΑΛΕΜΟΤ Αιγίου, ΚΤΜ) και τον ταχύτατο αλλά άτυχο Μανώλη Σκύβαλο (ΟΔΙΚΟζάνης) αφήνουν όλα τα προγνωστικά ανοικτά.

Έχοντας κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο της ΜΧ2, ο Δημήτρης Κοντολέτας (ΑΟΛΜΟλυμπίας, Yamaha) θα προσπαθήσει να κάνει άλλη μια «αρχηγική» εμφάνιση στο Άργος.

Ο άρτι επιστρέψας από τραυματισμό Παναγιώτης Παπίλας (ΑΜΛΕΧαλκίδας, Honda) θα κάνει τα πάντα για το μέγιστο των βαθμών ώστε να ανέβει βαθμολογικά.

Το ίδιο και οι εκ Βορρά ορμώμενοι, ο εκπληκτικός στον προηγούμενο αγώνα Θεσσαλονικιός, ο Γιάννης Τουρατζίδης (ΜΟΒΕ, Yamaha) και ο εντυπωσιακός Σερραίος, Γιώργος Αρβανίτης (ΛΑΜΣερρών, Kawasaki) που μονομαχούν για το Νο2.

Η εντυπωσιακή επανεμφάνιση στην Πτολεμαΐδα του βετεράνου Σταμάτη Λυρίου (Ίκαρος Ρόδου, Kawasaki) έφερε νέο σκηνικό στην κατηγορία ΟΡΕΝ. Εκεί ο τίτλος οδεύει ολοταχώς προς το Σταμάτη Δημολιάνη (ΛΕΜΟΤ, Kawasaki) αν και ο Κυριάκος Κιουτσούκωστας (Μοτολέσχη Καβάλας, Suzuki) δεν το βάζει κάτω.

\"\"

Λιγότερο από μια ανάσα χωρίζει τον τίτλο των τετράτροχων Quad από τον Αγρινιώτη Γιώργο Καπέλη (Yamaha). Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στην σκληρή μονομαχία για το Νο2, ανάμεσα στους Γιώργο Χαραλάμπους (Harris) και τον Κώστα Ντούζο (ΚΤΜ) που ισοβάθμησαν στον προηγούμενο αγώνα όπως και οι Κατσινέλης (ΚΤΜ) και Τριανταφύλλου (Yamaha) που μονομαχούν για την τετράδα.

Ο αγώνας της 22ης Σεπτεμβρίου ξεκινά στις 10:30 στα Φίχτια της Αργολίδας. Η πρόσβαση στην πίστα Argos Motocross Park γίνεται περνώντας τα διόδια μετά την Κόρινθο στο δρόμο για Τρίπολη και από εκεί βγαίνοντας στην πρώτη έξοδο για Αρχαία Νεμέα – Άργος – Τρίπολη. Φτάνοντας στο χωριό Φίχτια υπάρχουν σχετικές πινακίδες (3 χλμ από τα Φίχτια). Συντεταγμένες GPS +37° 43\’ 32\”, +22° 43\’ 35\”.

Δείτε εδώ το βίντεο-teaser του αγώνα…

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook