Στα Χανιά βρέθηκε το OTE TV με σκοπό να κάνει αφιέρωμα στον ΑΟΧ, όπως θα πράξει το ίδιο και με τις άλλες ομάδες της Football League.
Το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα των αγώνων του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου βρέθηκε στα Περιβόλια, όπου και πήρε συνέντευξη από τον τεχνικό των \”μπλε\” Μουράτ Σεροπιάν.
Ακόμα επισκέφθηκε τη Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά \”Blue Boys\”, ενώ δηλώσεις παραχώρησαν και οι Ντίνος Πάγκαλος, Γιώργος Πιθαρούλης, Βασίλης Γωνιωτάκης από την πλευρά των παικτών και οι Κώστας Τσουβαλάς και Παντελής Ευθυμάκης, για λογαριασμό της διοίκησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ από την ιστοσελίδα της οποίας είναι και η φωτογραφία:
\”Την ευκαιρία να γνωρίσει  ακόμα καλύτερα την ομάδα του Α.Ο.Χανιά, μέσα από το αφιέρωμα που ετοιμάζει το συνδρομητικό κανάλι OTE TV, που έχει και τα δικαιώματα των αγώνων της Football-League,θα έχει το φίλαθλο κοινό της Ελλάδος.  Στο πλαίσιο του αφιερώματος, δόθηκε συνέντευξη από τον προπονητή της ομάδας κ. Μουράτ Σεροπιάν που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο  Περιβολίων ενώ από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Ντίνος Πάγκαλος, Γιώργος Πυθαρούλης και Βασίλης Γωνιωτάκης.

Επίσης στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μίλησαν και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα όπως ο υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Κώστας Τσουβαλάς αλλά και ο κ. Παντελής Ευθυμάκης. Από το αφιέρωμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας (Blue-Boys) που με συνθήματα και τραγούδια έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο. 

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε ΕΔΩ\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook