Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων γνωστοποιούνται οι ημερομηνίες έναρξης των προγραμμάτων, που οργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων και το ΚΕΚ Μ.Α.Ι.Χ.:

1) Κεραμική , Δευτέρα 23-9-2013, στο Μ.Α.Ι.Χ.

2) Οικολογικές Λύσεις για το Σπίτι - Φυσικά Καλλυντικά, Δευτέρα 23-9-2013, στο Ενοριακό Κέντρο Κουνουπιδιανών (οδός Αγ. Πάντων, δίπλα στην Εκκλησία της Παναγίας).

3) “Αθλητική Παιδεία και Φυσική Αγωγή'' για τους κρατούμενους, Δευτέρα 23-09-2013, στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγυιάς.

3) Ηλικιωμένοι – Συμβουλευτική - Διαχείριση Χρόνου, Τρίτη 24-09-2013, στο ΚΑΠΗ Κεραμειών.

4) Άνεργοι - Ένταξη στην Αγορά Εργασίας ,Τρίτη 24-09-2013, στο Μ.Α.Ι.Χ.

5) Ατυχήματα στο σπίτι - Πρώτες Βοήθειες, Τετάρτη 25-09-2013, στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Κυδωνίας.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Χρυσούλα Χατζηδάκη, αναφερόμενη στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων τόνισε ότι η συμμετοχή του κόσμου ήταν εξαιρετικά μεγάλη.

“Δεχτήκαμε πλήθος αιτήσεων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου και καθώς γνωρίζουμε πλέον ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για επιμόρφωση και κατάρτιση είναι τόσο μεγάλο, δεσμευόμαστε πως θα κατευθύνουμε τις προσπάθειες μας προς τη δημιουργία και άλλων τμημάτων”, δήλωσε χαρακτηριστικά η κα. Χατζηδάκη.