Βίντεο με τον βασιλιά της ποπ να καταρρέει μέσα σε σκηνικό φωτογράφισης και να καταλήγει με δύναμη στο πάτωμα, παρουσιάζει το αμερικανικό δίκτυο ΤΜΖ.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο, στην προσπάθειά του ο Μάικλ Τζάκσον να βγει από το σκηνικό της φωτογράφισης μπλέκεται ανάμεσα στο σκηνικό και καταλήγει άθελά του στο πάτωμα. Η πτώση η οποία γίνεται με θόρυβο προκαλεί αναστάτωση στους συνεργάτες του, οι οποίοι τρέχουν να τον βοηθήσουν. Ο ίδιος λίγο αργότερα και με την προσπάθεια των ίδιων σηκώνεται και συνεχίζει την φωτογράφιση γελώντας με την δεξιότητά του.

Αρκετές φορές συνεργάτες του διάσημου σταρ είχαν υποστηρίξει ότι λίγες μέρες πριν πεθάνει, σε μια από τις τελευταίες του συναυλίες, ο ίδιος ήταν αρκετά εξασθενημένος ενώ με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει αλλά και να στηριχτεί στα πόδια του.

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε το 2007 και δημοσιεύτηκε στο L\’Uomo Vogue και το Ebony Magazine. «Mάικλ: 25 χρόνια μετά το Thriller, Ο βασιλιάς της ποπ μιλάει για το θεό, τη δημιουργία, την πατρότητα αλλά και τη μουσική» αναφέρει στον τίτλο του το περιοδικό.

\"\"

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook