Περπατώντας επέστρεψαν στα σπίτια τους από το σχολείο, μια διαδρομή 15χλμ, την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι μαθητές Γυμνασίου της Ηλείας, τους οποίους, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλουν γονείς, ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, αρνήθηκε να πάρει.

Το απίστευτο περιστατικό, κατήγγειλε στo patrisnews.com γονιός, από την περιοχή της Πέρσαινας, ο οποίος, δήλωσε την αγανάκτησή του για την αντιμετώπιση του οδηγού του ΚΤΕΛ, που φέρθηκε με τέτοια σκληρότητα στους μαθητές.

Αξιοπερίεργο είναι πάντως το γεγονός ότι ο οδηγός το πρωί της Παρασκευής επιβίβασε από τη στάση της Πέρσαινας κανονικά τους μαθητές στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, μεταφέροντάς τους στο σχολείο τους στο Λάλα.

Ωστόσο το μεσημέρι της ίδιας μέρας, αρνήθηκε να επιστρέψει σπίτι τους τα παιδιά, αφήνοντάς τα έρμαια έξω από το σχολείο.

Από την άλλη οι γονείς, οι οποίοι μία ώρα μετά ανησύχησαν γιατί τα παιδιά τους δεν είχαν φτάσει στο σπίτι, επικοινώνησαν με τον συγκεκριμένο οδηγό ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, τους είπε πως είχε εντολή από το ΚΤΕΛ να μην κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Μην έχοντας οι μαθητές άλλο τρόπο να επιστρέψουν στα σπίτια τους, αναγκάστηκαν, όπως ανέφεραν οι γονείς, να περπατήσουν, διανύοντας μια απόσταση τουλάχιστον 15 χιλιομέτρων.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως κανείς από τους μαθητές δεν είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον γονιό του και να ειδοποιήσει για την αντιμετώπιση του οδηγού ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες τα παιδιά επέστρεψαν ημιλυπόθυμα στα σπίτια τους λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Χρήστος Δημακόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε πως έδωσε εντολή να μη γίνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ενώ δεσμεύθηκε στo patrisnews.com να εξετάσει τη σοβαρή υπόθεση καθώς όπως επεσήμανε, στην ευρύτερη περιοχή πραγματοποιούνται κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών.

patrisnews.com