Η κίνηση ματ του Mega να φέρει τον Πέτρο Κωστόπουλο στο εργατικό του δυναμικό, είχε τις (ψυχολογικές) συνέπειές της.

Η προσωπική του ζωή, η \”κρίση\” στο γάμο του, οι τσακωμοί και όλα όσα έγραψε ο τύπος τις δύο τελευταίες εβδομάδες για τον Πέτρο Κωστόπουλο, με αφορμή την ανακοίνωση της μεταγραφής του στο κανάλι της Mεσογείων ήταν αρκετά για να τον φορτώσουν ψυχολογικά.

Ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα και βάζοντας τέλος στις φήμες αυτές, ο παρουσιαστής δήλωσε στην εφημερίδα Real life: \”Από τότε που ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου από τον ΑΝΤ1 στο Mega έχω περάσει τις πύλες της κολάσεως με τόσα που έχουνε πει για εμένα, για το σπίτι μου και τον γάμο μου. Έλεος!\”

Από την άλλη, η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πολύ πιο προσεκτική στις συνεντεύξεις της το τελευταίο διάστημα. Αναγνωρίζει τις δυσκολίες, αλλά φαίνεται πως έχει όλη τη δύναμη (και διάθεση) να τις ξεπεράσει. Πρόσφατα μάλιστα, είχε μιλήσει στο περιοδικό Υοu με ειλικρίνεια για τον γάμο, χωρίς παράλληλα να υπονοήσει τίποτα για χωρισμό. \”Δεν υπάρχει γάμος χωρίς δυσκολίες. Καμία σχέση δεν είναι ευθεία γραμμή. Έχει τα πάνω και τα κάτω της. Μεγαλώνεις με έναν άνθρωπο, τον εμπιστεύεσαι, περνάτε καλά, αλλά ο καθένας εξελίσσεται διαφορετικά. Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης, ούτε μανιέρα. Και βέβαια δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Ο γάμος δεν είναι ρόλος\”.

Παρά τις φήμες πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, η 18χρονη σχέση του ζευγαριού βρίσκεται αυτή την περίοδο σε μία από τις πιο δημιουργικές της φάσεις, καθώς ετοιμάζονται για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα έχοντας τη στήριξη ο ένας του άλλου.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook