Στο… πλευρό των MAT και μάλιστα εκτοξεύοντας πέτρες σε βάρος των διαδηλωτών με την ανοχή της αστυνομίας απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό ένας χρυσαυγίτης φίλος του Γιώργου Ρουπακιά.

Οπως παρουσιάζει όμως το Εθνος σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τα επεισόδια στο Κερατσίνι φαίνεται πως ένας από τους «αγανακτισμένους πολίτες» και «συνεργάτες» των ΜΑΤ ο οποίος πετάει πέτρες προς τους διαδηλωτές ήταν μαζί με τον δράστη της δολοφονίας του Φύσσα στην κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής στη Νέδα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι και κόκκινη μπλούζα να βρίσκεται πίσω από τη διμοιρία των ΜΑΤ και προστατευμένος να εκτοξεύει πέτρες προς τους διαδηλωτές.

Υπενθυμίζεται πως μετά από την εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για έρευνες ώστε να εντοπισθούν αστυνομικοί που ενδεχομένως να εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ και επικεφαλής διευθύνσεων, ανάμεσα τους και ο επικεφαλής της διμοιρίας της Υ.Α.Τ. στο Κερατσίνι, τα μέλη της οποίας φέρονται σύμφωνα με φωτογραφίες και καταγγελίες να βρέθηκαν δίπλα σε άτομα, τα οποία πετούσαν πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 18/9/2013, χωρίς να τα παρεμποδίζουν και να τα συλλαμβάνουν.

xrysi-avgi-2_0 

  xrysi-avgi-keratsini-1


xrysi-avgi-keratsini-3

xrysi-avgi-neda-470nocomments.gr