Με δικό της περίπτερο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης άλλα και τα Χανιά η Κρήτη δίνει το δικό της δυναμικό παρόν στην Ευρωπαϊκή έκθεση κρουαζιέρας που πραγματοποιείται στο Αμβούργο από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Η. Γ. Μπρας δήλωσε: \”Μετά τα καλά νέα για τον φετινό χειμώνα (έξτρα προσεγγίσεις) υπάρχει έντονος προβληματισμός από τις εταιρείες κρουαζιέρας για το τι συμβαίνει κοντά στην περιοχή μας. Ελπίζουμε να μην επηρεάσει το τι θα γίνει του χρόνου.

Στα πλαίσια του συνεδρίου που καθιερωμένα όλα τα μεγάλα στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας λαμβάνουν μέρος, σε ερώτηση του κ. Μπρα για τις προοπτικές της νέας αγοράς της Ρωσίας υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και μάλιστα στο περιθώριο του συνεδρίου δυο μεγάλες εταιρείες ζήτησαν από τον πρόεδρο του Ο.Λ.Η. ιδιαίτερο ραντεβού στα κεντρικά τους γραφεία.

Κατά τ\’ αλλα όπως πάντα έχουν κλειστεί από πριν ραντεβού με όλες τις εταιρείες όπως TUI CRUISES, MSC, PULLMAN TOURS, COSTA CROCIERE, LOUIS CRUISES κτλ. για να αναλυθούν και παρουσιαστούν τα νέα project του λιμανιού του Ηρακλείου όπως: η συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το ΙΤΕ για το διαδραστικό παιχνίδι και τις έξυπνες εφαρμογές που θα εγκατασταθούν στο λιμάνι αλλά και το cruise terminal που θα γίνει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπως επίσης και τη νέα τέντα για την υποδοχή επιβατών Home Port στο λιμάνι Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook