Περισσότερες απο χίλιες σφαίρες και 17 πυροκροτητές, βρέθηκαν – μεταξύ άλλων – στο γραφείο 47χρονου αστυνομικού στο Ρέθυμνο, ο οποίος έχει καταγγελθεί και για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης (δείτε εδώ).
Ο 47χρονος αρχιφύλακας συνελήφθη προχθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς – όπως ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ η Γενική Αστ/κη Δ/νση Κρήτης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθηκευτικούς χώρους φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, στο γραφείο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
(1.456) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων
(17) πυροκροτητές
γεμιστήρας πυροβόλου όπλου
πλαστική θήκη χειροβομβίδας με λαβή και πυροκροτητή.
Επιπλέον βρέθηκαν δύο (2) φορητοί Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, εννέα συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (4 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι – 5 USB Sticks ), τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και δέκα (10) κάρτες κινητής τηλεφωνίας ( Sim ), που θα εξεταστούν περαιτέρω.
Η σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον καταγγελθείσα υπόθεση ασελγών πράξεων, με θύμα 14χρονη ανήλικη.
Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook