Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι \’η δημοκρατία έχει θεσμούς προστασίας και η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται”.
Απέφυγε να σχολιάσει το αν και κατά πόσο έχουν στοιχειοθετηθεί οι όποιες κατηγορίες κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, λέγοντας, “αφήστε να δούμε τα αποτελέσματα”.
Ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σχολίασε ότι το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης είναι διαρκές και αυτόφωρο, και ότι για τον επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης προβλέπεται βαρύτερη ποινή.
\”Είχαμε εδώ και καιρό υπογραμμίσει την ανάγκη να βρεθούν ενώπιον του νόμου όσοι εμπλέκονται σε εγκληματικές δράσεις», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Χωρίς άλλες καθυστερήσεις, με ψυχραιμία και με σεβασμό στο υπάρχον νομικό πλαίσιο η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες τόσο για την δολοφονία του Π. Φύσσα όσο και για μια σειρά άλλες εγκληματικές δράσεις.»
«Η Δικαιοσύνη αποτελεί ανεξάρτητη εξουσία και πρέπει να κάνει το καθήκον της εφαρμόζοντας το νόμο, την εμπιστευόμαστε» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένος, σχολιάζοντας τις συλλήψεις και ζήτησε «επίσημη ενημέρωση σε πολιτικό επίπεδο».
\”Η Ελλάδα είναι μια Ευρωπαϊκή και δημοκρατική χώρα» σχολίασε η Ευρωπαία Επίτροπος Μαρία Δαμανάκη. «Εχει δημοκρατικούς θεσμούς που λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες δικαίου. Η Ελληνική δικαιοσύνη επιτελεί τον ρόλο της. Το ελληνικό πολιτικό σύστημα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και προστατεύει τη δημοκρατική νομιμότητα.\”
kathimerini.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook