Λίγα λεπτά πριν τις επτά το απόγευμα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αστράφτουν τα φλας... Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος βγαίνει πρώτος από το κτίριο, φορώντας χειροπέδες και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθούν οι βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. Όλοι τους ήταν έτοιμοι για μία νέα... πρόκληση, ακόμα και αυτήν την ώρα. 

Ο Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε ενοχλημένος από τον κόσμο που βρισκόταν έξω από την ΓΑΔΑ, ενώ διαρκώς αντιδρούσε την ώρα που οι αστυνομικοί του κρατούσαν τα χέρια. 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε προς τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο: «Δεν μας λυγίζει τίποτα, ζήτω η Ελλάδα». 


Το σύνολο των συλληφθέντων καταφέρθηκαν με σκληρά λόγια κατά των παρόντων δημοσιογράφων. 


Οι συλληφθέντες προκαλούσαν με τη συμπεριφορά τους, ενώ δεν έλειψαν και τα ειρωνικά χαμόγελα. Μετά από λίγη ώρα, οι συλληφθέντες έφτασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. 


Στο σημείο είχε ήδη φτάσει η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, η οποία έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει. Νωρίτερα, είχε δηλώσει περήφανη για τον πατέρα της. Εκεί είχαν ήδη φτάσει και υποστηρικτές του ακροδεξιού κόμματος, οι οποίοι δήλωναν περήφανοι για την Χρυσή Αυγή, την ώρα που οι βουλευτές έμπαιναν με χειροπέδες στο κτίριο. Στην Ευελπίδων είχε μεταβεί νωρίτερα και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Ελένη Ζαρούλια. 


Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τους συλληφθέντες μέσα στο κτίριο της Ευελπίδων. 

real.gr