Σειρά επαφών με στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας έχει στη Νέα Υόρκη η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς των ΗΠΑ, την ενίσχυση των θετικών αποτελεσμάτων του 2013 και τη βελτίωση του κλίματος για την Ελλάδα σε αμερικανικά ΜΜΕ και τουριστικούς οργανισμούς.

Η κα Κεφαλογιάννη συμμετείχε επίσης στο Concordia Summit, στο Μανχάταν, όπου στο περιθώριο της συνόδου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αξιωματούχους άλλων χωρών και εκπροσώπους μεγάλων εταιριών.

Κατά την παραμονή της στις ΗΠΑ, θα παραστεί στην εκδήλωση του Hellenic Initiative, υπό την προεδρία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ενώ θα έχει συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Οργανισμού και το διοικητικό συμβούλιο του United States Tour Operators Association (USTOA).

Επίσης, με πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ και επιλεγμένους ιατρούς της Νέας Υόρκης, με σκοπό την ενημέρωσή τους για το πλαίσιο που διαμορφώνεται στην Ελλάδα σχετικά με τον ιατρικό τουρισμό. Τέλος, θα συναντηθεί με υψηλόβαθμα στελέχη αεροπορικών εταιρειών και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε αμερικανικά ΜΜΕ.


real.gr από ΑΠΕ-ΜΠΕ