Θρήνος στα Βρυσιά Φαρσάλων για τον 56χρονο οικογενειάρχη, που όλα δείχνουν ότι έφυγε εκτός δρόμου με το μηχανάκι...

Ο άτυχος πατέρας εργαζόταν στα εκκοκκιστήρια που βρίσκονται στην περιοχή του Δομοκού κοντά στο Νέο Μοναστήρι. 

To βράδυ της Παρασκευής στις 8:30΄ έφυγε με το μηχανάκι του όπως κάθε μέρα για να πάει στο σπίτι του στα Βρυσιά Φαρσάλων.

Δεν έφτασε όμως ποτέ. Όσο η ώρα περνούσε και το τηλέφωνο του 56χρονου δεν απαντούσε η οικογένειά του κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί. 

Οι συγγενείς άρχισαν να τον αναζητούν και λίγες ώρες αργότερα ενημέρωσαν και την αστυνομία.

Τελικά το πρωί του Σαββάτου στις 10:15΄ ο 56χρονος δικυκλιστής εντοπίστηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου, κοντά στο Νέο Μοναστήρι, στο 52ο χλμ της ΠΕΟ Λαμίας - Λάρισας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ επειδή στο σημείο εκείνο είχε υψηλή βλάστηση, θάμνους και πικροδάφνες δεν φαινόταν εύκολα ούτε ο ίδιος, άλλα ούτε και το μηχανάκι.

Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν εκτροπή και ανατροπή, αλλά κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη και ο 56χρονος βρέθηκε εκτός δρόμου. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Δομοκού.

Ακόμη ένα τροχαίο το πρωί με δικυκλιστή στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού
Στο νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύεται, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος ένας 24χρονος από τη Θήβα, ο οποίος έφυγε εκτός δρόμου με τη μηχανή του σε στροφή στο ύψος της Καμηλόβρυσης.

Ο νεαρός δικυκλιστής, παρέα με άλλους φίλους με τις μηχανές τους, ξεκίνησαν χθες το πρωί για εκδρομή με προορισμό τα Γιάννενα.

Δυστυχώς όμως το ταξίδι διεκόπη, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, αφού ο 24χρονος φορούσε κράνος και στολή.

lamiareport.gr