Θρήνος στα Βρυσιά Φαρσάλων για τον 56χρονο οικογενειάρχη, που όλα δείχνουν ότι έφυγε εκτός δρόμου με το μηχανάκι…
Ο άτυχος πατέρας εργαζόταν στα εκκοκκιστήρια που βρίσκονται στην περιοχή του Δομοκού κοντά στο Νέο Μοναστήρι. 
To βράδυ της Παρασκευής στις 8:30΄ έφυγε με το μηχανάκι του όπως κάθε μέρα για να πάει στο σπίτι του στα Βρυσιά Φαρσάλων.
Δεν έφτασε όμως ποτέ. Όσο η ώρα περνούσε και το τηλέφωνο του 56χρονου δεν απαντούσε η οικογένειά του κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί. 
Οι συγγενείς άρχισαν να τον αναζητούν και λίγες ώρες αργότερα ενημέρωσαν και την αστυνομία.
Τελικά το πρωί του Σαββάτου στις 10:15΄ ο 56χρονος δικυκλιστής εντοπίστηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου, κοντά στο Νέο Μοναστήρι, στο 52ο χλμ της ΠΕΟ Λαμίας – Λάρισας. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ επειδή στο σημείο εκείνο είχε υψηλή βλάστηση, θάμνους και πικροδάφνες δεν φαινόταν εύκολα ούτε ο ίδιος, άλλα ούτε και το μηχανάκι.
Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν εκτροπή και ανατροπή, αλλά κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη και ο 56χρονος βρέθηκε εκτός δρόμου. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Δομοκού.
Ακόμη ένα τροχαίο το πρωί με δικυκλιστή στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού
Στο νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύεται, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος ένας 24χρονος από τη Θήβα, ο οποίος έφυγε εκτός δρόμου με τη μηχανή του σε στροφή στο ύψος της Καμηλόβρυσης.
Ο νεαρός δικυκλιστής, παρέα με άλλους φίλους με τις μηχανές τους, ξεκίνησαν χθες το πρωί για εκδρομή με προορισμό τα Γιάννενα.
Δυστυχώς όμως το ταξίδι διεκόπη, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, αφού ο 24χρονος φορούσε κράνος και στολή.
lamiareport.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook