Δραματικό φινάλε είχε το κρητικό ντέρμπι για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.
Στο γήπεδο των Μουρνιών ο Πλατανιάς με \”χρυσό\” σκόρερ τον αρχηγό του Αλέξανδρο Κοντορινάκη πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον ΟΦΗ, με το γκολ να σημειώνεται στο 90\’.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με δύο νίκες και μία ισοπαλία.
Πέρα από την αντιπαλότητα όμως εντός των τεσσάρων γραμμών φάνηκαν για μία ακόμα φορά οι εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
Με πρωτοβουλία του Κοντορινάκη στήθηκε στο γήπεδο μια μικρή γιορτή για τα γενέθλια του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Βασίλη Πηρουνάκη, τον οποίο περίμενε μια τούρτα από την αντίπαλη ομάδα, σε μια κίνηση που δείχνει το σπουδαίο ήθος που έχουν κάποια παιδιά, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. 

Πλατανιάς (Γιάννης Κατσούλης): Ευθυμάκης, Παναγιωτίδης (73\’ Ν. Στεφανίδης), Νικηφόρος (46\’ Σκουλουδάκης), Ηλ. Στεφανίδης, Κρασουδάκης, Κοκκινάκης, Σέχου, Πλατινάκης (68\’ Μανιουδάκης), Λιάσκας (83\’ Σκούρτης), Κοντορινάκης, Παπαδάκης(78\’ Καζάκος).

ΟΦΗ (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Παπαδόπουλος, Τσατσάκης, Κριτσωτάκης, Παπουτσάκης, Πηρουνάκης, Κοντογιάννης, Μεταξάκης, Κασαπάκης, Πλευράκης, Λεμονιάς, Παπαδάκης.

Έπαιξαν και οι: Βαρδονικολάκης, Λεμπιδάκης, Βαρδάκης, Βιτσαράς, Βατσινάς.

Δείτε σε βίντεο του Crete2day και σε πλάνα της Νέας Τηλεόρασης το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook